Matsvinnet i Norge skal halveres innen 2030 Bli med KuttMatsvinn Servering Serveringsbransjen tar grep om matsvinnet Tiltaksbank Her har vi samlet mange gode eksempler på tiltak i matbransjen Ti prinsipper Et veikart for økt samarbeid om å kutte matsvinn Tall og fakta Systematisk kartlegging siden 2010 viser at matsvinnet er på vei ned. Beste praksis fra bedriftene Aktørene i matbransjen gjennomfører mange effektive tiltak for å forebygge og redusere matsvinnet sitt. Her finner du gode eksempler… Aktuelt Se alle Hvordan redusere matsvinn med riktig holdbarhetsmerking? Norske matprodusenter skal få bedre hjelp til å sette optimal holdbarhet på matvarer. FastHold er et nytt forskningsprosjekt, initiert av KuttMatsvinn-beviset Matvett har for tredje gang delt ut "KuttMatsvinn-beviset" til de bedriftene som ligger lengst foran med å kutte matsvinnet mot 2030. Dette Bli med på "Bransjeavtalen om reduksjon av matsvinn" Bransjeavtalen er Norges viktigste felles rammeverk for å nå målet om å halvere matsvinnet innen 2030. Så langt er 138 bedrifter fra…