Matsvinnet i Norge skal halveres innen 2030 Bli med KuttMatsvinn Servering Serveringsbransjen tar grep om matsvinnet Tiltaksbank Her har vi samlet mange gode eksempler på tiltak i matbransjen Ti prinsipper Et veikart for økt samarbeid om å kutte matsvinn Tall og fakta Systematisk kartlegging siden 2010 viser at matsvinnet er på vei ned. Beste praksis fra bedriftene Aktørene i matbransjen gjennomfører mange effektive tiltak for å forebygge og redusere matsvinnet sitt. Her finner du gode eksempler… Aktuelt Se alle KuttMatsvinn-konferansen 2025 Matsvinnet i Norge skal halveres innen 2030 og krever at både matbransje, myndigheter og samfunnet øvrig tar ytterligere grep for å… 24 prosent reduksjon i matsvinnet i Norge Norge har redusert matsvinnet med 24 prosent siden 2015 (uten jordbruk) viser nye tall fra NORSUS på oppdrag fra Matvett. Mat- og… 57 bedrifter har bevist at det nytter Hvert år deler Matvett ut KuttMatsvinn-beviset til virksomheter i mat- og serveringsbransjen som jobber systematisk med å redusere…