Matsvinnet i Norge skal halveres innen 2030 Bli med Matsvinnkalkulator Et interaktivt verktøy som beregner hvor mye mat du kaster hvert år. KuttMatsvinn2020 Serveringsbransjen tar grep om matsvinnet Tiltaksbank Her har vi samlet mange gode eksempler på tiltak i matbransjen Ny metodeveileder for matindustrien Få kunnskap om hvordan måle og rapportere på matsvinn. Suksesshistorier fra bedriftene Aktørene i matbransjen gjennomfører mange effektive tiltak for å forebygge og redusere matsvinnet sitt. Her finner du gode eksempler… Aktuelt Se alle Matsvinnet i Norge er redusert med 12 prosent Ferske resultater fra kartleggingsarbeidet viser at mengde matsvinn per innbygger fra matbransjen er redusert med 12 prosent fra 2015-2019.… Bransjeavtale om matsvinn Myndighetene og en samlet matbransje inngikk juni 2017 en historisk samarbeidsavtale om redusert matsvinn. Målet med avtalen er å halvere… Slik var matsvinnåret 2020 2020 var et annerledes og krevende år for oss alle og ikke minst for mat- og serveringsbransjen. Deler av matbransjen har opplevd stor…