Matsvinnet i Norge skal halveres innen 2030 Bli med KuttMatsvinn Servering Serveringsbransjen tar grep om matsvinnet Tiltaksbank Her har vi samlet mange gode eksempler på tiltak i matbransjen Ti prinsipper Et veikart for økt samarbeid om å kutte matsvinn Tall og fakta Systematisk kartlegging siden 2010 viser at matsvinnet er på vei ned. Suksesshistorier fra bedriftene Aktørene i matbransjen gjennomfører mange effektive tiltak for å forebygge og redusere matsvinnet sitt. Her finner du gode eksempler… Aktuelt Se alle Matbransjen fortsetter å redusere matsvinnet Nye kartleggingsresultater viser at mengde matsvinn per innbygger fra mat- og serveringsbransjen er redusert med 14 prosent målt i kg per… Bli med på "Bransjeavtalen om reduksjon av matsvinn" Bransjeavtalen er Norges viktigste felles rammeverk for å nå målet om å halvere matsvinnet innen 2030. Så langt er 108 bedrifter fra… Det er mulig med en fremtid uten matsvinn Selv om det er kort tid til 2030 når matsvinnet i Norge skal være halvert, er det mye som tyder på at bedriftene jobber smartere og er…