Kalkunwraps av nyttårsmaten

Med kalkunrester har du mange spennende og lettvinte muligheter. Var kalkunen ekstra saftig i år kan du legge et godt stykke kjøtt mellom to hamburgerbrød. Har du mindre biter kan du lage gode wraps og ta med som nistemat på skole eller jobb.

Foto: Shutterstock

Ingredienser

  • kalkunrester
  • 4 tortillalefser
  • 1/2 pakke philadelphia ost
  • 1/2 chili
  • 1 paprika, i biter
  • 1 mango
  • salat
  • 2 ss frisk koriander eller bladpersille
  • Varm lefsene som anvist på pakken.
  • Smør et tynt lag med Philadelphiaost på lefsene.
  • Ha på salat, koriander, paprikabiter og skivet mango.
  • Legg kalkunskivene over og topp med finhakket chili.
  • Rull lefsene sammen og pakk dem inn i aluminiumsfolie hvis du skal ha dem med på tur eller på skole/jobb.
  • Litt salsa eller rømmedressing smaker godt på toppen.

Du kan også lage deilige terteskjell med restene fra nyttårskalkunen.