Mal for registrering

For å få god oversikt over matsvinnet er det viktig å ha tilgjengelige verktøy som alle kan bruke. Dette Excel-arket er en mal for registrering av matsvinn og er designet for å hjelpe virksomheter med å systematisk dokumentere og analysere mengden matsvinn som oppstår i ulike måltider.

Registreringsskjemaet er delt inn i fire måltider: Frokost, lunsj, middag og kveldsmat, og gir mulighet for å registrere både fast og flytende matsvinn. Før dere begynner å fylle ut registreringsskjemaet kan dere fylle inn informasjon om virksomheten, avdelingen, tidsperioden og antall beboere. Dette vil gi en helhetlig oversikt over registreringen og bidra til å identifisere eventuelle mønstre eller trender i matsvinnet.

Under hver måltidskolonne er det to kolonner for å registrere mengden matsvinn i kilogram (kg) og desiliter (dl), samt en ekstra kolonne for eventuelle merknader. Merknadsfeltet kan brukes til å gi ytterligere informasjon om årsaker til matsvinnet eller andre relevante observasjoner.

Vennligst merk at dette registreringsskjemaet kun skal brukes til å registrere spiselig matsvinn, og ikke inkludere ikke-spiselige deler som avskjær, skrell og bein.

Mal for registrering av matsvinn

  1. Mal for registrering av matsvinn