Nye KuttMatsvinn-webinarer til serveringsstedene

Det er mye penger og viktige ressurser å spare ved å kutte matsvinn, samtidig kan det være utfordrende å vite hvor man skal begynne. Matvett har utviklet en webinar-serie om hvordan man best går frem for å kutte matsvinn i serveringsbransjen. Alle fire episodene er gratis for medlemmer i KuttMatsvinn Servering og første episode er tilgjengelig for alle som ønsker å komme i gang med å redusere matsvinnet på sitt serveringssted.

Episodene inkluderer:

1. Hvordan komme i gang med arbeidet: Hvordan kan du effektivt jobbe med matsvinn i din bedrift?

2. Hvordan veie, registrere, innføre tiltak og rapportere: Hvordan kan du iverksette effektive metoder for å veie og registrere matsvinn i din bedrift?

3. Hvordan heve kompetanse og inspirere ansatte: Hvordan kan du engasjere og motivere dine ansatte til å redusere matsvinn?

4. Hvordan inkludere og inspirere gjesten: Hvordan kan du inkludere gjestene dine i kampen mot matsvinn?

Hver episode varer fra 4-10 minutter, så de er enkle å passe inn i en travel arbeidsdag. Vi håper webinarene er til nytte og spre det gjerne videre til dine kolleger i bransjen.

Er du ikke med i KuttMatsvinnServering? Send en e-post til info@matvett.no for mer informasjon om samarbeidet og mulighetene.